Защо трябва да си купите селфи стик?

Ами първо, няма да молите случайните минувачи да ви направят снимка.

Една от най-често срещаните молби е да помолите някой непознат човек да направи снимка на вас и вашите приятели. А и не може да молите всеки човек, който срещнете да ви снима в крайна сметка.

Но със селфи стик може да си правите колкото си искате селфита, без да молите някого да ви снима.

Всеки член на групата ще бъде включен в снимката

В общия случай, когато трябва да се направи групова снимка, все някой трябва да бъде изключен от нея, тъй като той ще бъде фотографа. Може да се сменяте, но винаги някой ще липсва на снимката.

Другият вариант е да носите с вас трипод, а това си е малко трудна работа. Докато всеки член от вашата група не бъде в снимката, това не е групова снимка.

Не ви е нужен трипод

Може да спорите, че трипода (вид стойка с три крака, която позволява да прикрепяте фотоапарат на нея) може да бъде използван за направа на общи снимки. Та тогава, защо са нужни селфи стиковете?

Един от големите проблеми на трипода е, че винаги трябва да има някой, който да го носи със себе си. А това разваля цялата забава да бъдеш част от групата. Освен това, цената на трипода е доста по-висока в сравнение със стика за селфи. А и е доста дразнещо и времеемко докато настроите фотоапарата в правилния ъгъл. Селфи стикът позволява много по-голяма гъвгавост.

Тези характеристики го правят много по-добра опция в сравнение с трипода, когато сте на ваканция с вашите приятели.

По-голяма стабилност

Знаете ли, че една от основните причини за появата на размазани снимки е движението на ръката по време на снимане? И това е напълно нормално.

Използвайки селфи стик, към който да прикачите вашия смартфон или фотоапарат, ще забележите че качеството на снимките се подобрява в пъти. Селфи стикът намалява треперенето и движението на ръката и ви позволява да правите по-качествени снимки.

Фотоапаратът и смартфонът ви няма да ви се изплъзват от ръката

Сигурен съм, че сте чували за хора, които са изтървали било то телефона си или фотоапарата по време на снимане. Това е едно от най-лошите неща, които може да се случат, когато сте с вашите приятели и искате да си прекарате добре. Шансовете това да се случи използвайки селфи стик, на практика са нулеви. Но все пак като защитна мярка е добре да следите дали всичко ви е наред с стика за селфи.


СПОДЕЛИ ПУБЛИКАЦИЯТА:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 thoughts on “Защо трябва да си купите селфи стик?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *