КУПИ СЕЛФИ СТИК С КАБЕЛ

Селфи стика с огледалце и вграден бутон се отличава като най-енергоспестяващия модел селфи стик. Вместо отделно блутут дистанционно, този селфи стик притежава вграден в дръжката бутон, който замества неговата функционалност. Затова селфи стикът с вграден бутон не изисква блутут връзка, за да контролира камерата на телефона ви, като за тази цел използва стандартния жак за слушалки, какъвто има абсолютно всеки телефон. Именно по тази причина, селфи стикът с огледалце и вграден бутон не се нуждае от зареждане, нито смяна на батерии. Той използва възможно най-малко енергия, която черпи директно от батерията на телефона ви. Това го прави перфектен избор за всички, които прекарват часове в „селфиране“ и фото-документиране и за които едно от най-важните качества на селфи стика е продължителната употреба и издръжливостта му без зареждане. Универсалното му свързване го превръща в подходящ аксесоар за всеки телефон.

kupi-selfi-stik-shturo

Също като повечето си събратя, селфи стикът с огледалце е подходящ за всеки телефон или таблет с размер на екрана до 6 инча. Той работи безпроблемно с всякакви операционни системи (IOS, Android, Windows Mobile) и контролира безпроблемно камерата на всеки телефон. В случай, че имате някакво затруднение при използването, инсталирайте безплатното приложение CAMERA 360, което ще откриете в Google Play.

Може да поръчаш този селфи стик с Bluetooth дистанционно от онлайн магазин Shturo.com

Второто отличително качество на това устройство е възможността да използвате задната камера на смартфона, без да ви лишава от „поглед над снимката“, която предоставя благодарение на специалното си огледало за задно виждане. Огледалцето е закрепено на задната страна на щипката за смартфон, като по този начин пасва на гърба на смартфона, когато използвате задната камера (която винаги е повече мегапиксели от предната, която е самоснимачката), предоставяйки ви по-добра представа за това как ще излезете на снимката.

Стикът пристига с монтирана приставка – огледалце, но винаги може да я свалите, ако намерите някаква причина за това разбира се. Щипката от своя страна може да бъде въртяна нагоре-надолу, предлагайки различни ъгли за заснемане на вашите необикновени селфита.

  • Енергийно ефективен – използва батерията на телефона
  • Вграден бутон – за удобно снимане с една ръка
  • Възможност за използване на задната камера на смартфона, докато се оглеждате в огледалцето на гърба му – за професионални селфита с висока резолюция
  • Супер лесна употреба: Plug & Play
  • Подходящ подарък за всеки млад човек: наличен в четири различни цвята – черен, син, розов, зелен