КУПИ СЕЛФИ СТИК С BLUETOOTH

Селфи стикът с блутут бутон се характеризира като един от най-мултифункционалните стикове за селфи, създадени до момента. Наличието на отделен от стика бутон за активиране на камерата, който се свързва чрез Bluetooth, осигурява разнообразие от начини за употреба на устройството както в професионалната, така и в любителската фотография.

Може да поръчаш този селфи стик с Bluetooth дистанционно от онлайн магазин Dreboliiki.com

Възможността да използвате блутут бутона на устройството отделно от стика, намира приложение при заснемането на динамични сцени, при които се цели заснемането на движение. Например, ако искате да се замозаснемете във въздуха, докато правите задно салто или просто отскачате от земята, със селфи стика с отделен бутон ще може да направите такава снимка. Трябва само да сдвоите блутут дистанционното със смартфона си чрез Bluеtooth връзка, да поставите телефона си на сигурно разстояние (до 10 метра от вас, за да хваща Bluetooth-а), да вземете в ръка дистанционното и в момента, в който правите салто, да натиснете бутона за правене на снимка. С този селфи стик първо няма да ви трябва асистент за снимката и второ, ще имате безкрайно много време за подготовка, защото през това време не се налага някой да ви чака.

Купи Селфи Стик с Bluetooth

Второто основно предимство на селфи стика с Bluetooth бутон е възможността да го използвате с всеки телефон с блутут, както и с всяка такава камера или фотоапарат. Тази възможност е осигурена от хитрия дизайн и практична конструкция на самата селфи пръчка. Телескопичната, метална пръчка на селфи стика завършва със стандартен винт на монопод, на който освен щипката за смартфон, осигурена в комплекта, може да закрепите директно вашата GoPro камера или всеки фотоапарат с bluetooth функция за връзка с външни устройства.

След като обяснихме с какво се отличава, остана да споменем и по какво си прилича с останалите модели стикове за селфи. Също като останалите модели, селфи стикът с блутут дистанционно е перфектното средство за заснемане на широко-обхватни снимки, благодарение на това че се разтяга до невероятната дължина от близо 1 метър. По този начин селфи стикът отдалечава снимащото устройство на завидно разстояние. Снимките, направени от подобно разстояние могат да бъдат сравнени със снимки, направени от дрон или такива, направени от втория етаж на блока.

Също като останалите си конкуренти, този селфи стик гарантира сигурност на телефона ви от изхлузване и падане, по време на употреба. Захващането към стика посредством универсална щипка, подходяща за всички телефони и таблети с дисплей до 6 инча, е толкова здраво и безопасно, че до сега не сме чували за нито 1 счупено устройство, в следствие на падане от стик за селфи.

Заради широкото си приложение в заснемането на необикновени и нестандартни селфита и видеокливове, селфи стикът се превърна в един от най-продаваните смартфон аксесоари за последната година! Освен за самите вас, стикът за селфи е невероятен подарък за фотографи, видео блогъри, пътешественици и разбира се за всички FACEBOOK маниаци!

  • Мултифункционален – дистанционното и стика могат да се използват заедно и поотделно
  • Стика завършва със стандартен винт на монопод, което го прави подходящ за използване с камера GoPro или всяка друга камера
  • Възможност за въртене на щипката и нагласяване ъгъла на заснемане в диапазон от 360 градуса
  • Задължителен смартфон аксесоар – за моментите, които си струва да бъдат увековечени!