КУПИ МИНИ СЕЛФИ СТИК

Както названието му подсказва, в сравнение с останалите селфи стикове, мини селфи стикът е най-малкият, създаван до сега. Размерът му в сгънато състояние е едва 14см. и се събира във всяка или джоб. Когато разтегнете металният му корпус, дължината на стика става цели 60см., което ви позволява да заснемете детайлни панорамни снимки и още по-креативни и необикновени селфита от далечна перспектива.

Може да поръчаш този мини селфи стик от онлайн магазин Dreboliiki.com

kupi-mini-selfi-stik-dreboliiki

Мини селфи стикът няма батерия и не се нуждае от зареждане. За да включи камерата на смартфона, този стик е оборудван с вграден в дръжката бутон, означен с иконка на фотоапарат. Смартфонът е свързан с бутона чрез стандартен AUX кабел, който се поставя в буксата за слушалки на телефона. Кабелното свързване хаби значително по-малко ток в сравнение с блутут свързването, като благодарение на това позволява използване на селфи стика в продължение на часове. С мини селфи стика имате достатъчно време да заснемете цяла видео разходка – това го прави подходящ подарък за брокери, с който могат да се заснемат професионални видео обиколки на имоти за продажба.

Този мини селфи стик притежава супер удобна, мека дръжка, покрита със специален слой пяна, който не позволява изпотяване на ръката и предпазва от влага. На върха му ще разпознаете добре известната универсална щипка, която се разтяга до 9см. и в която се захваща телефона. Мини селфи стика е наличен за продажба в пет цветови варианта – стилно черно, нежно розово, небесно синьо, свежо зелено и нестандартно оранжево.

  • Минималистичен дизайн и джобни размери: 14 – 60см.
  • Подходящ за Ios, Android, Windows Mobile
  • Универсална щипка – подходяща за устройства с екран до 6 инча (включително)
  • Мека дръжка и вграден бутон
  • Икономичен и енергоспестяващ – черпи ток (за бутона) от литиево-йонната батерия на смартфона
  • Олекотено тегло и здрава пръчка от неръждаема, алуминиева сплав – универсален, нестандартен смартфон аксесоар, който ще зарадва всяко дете
  • Професионален подарък за фотограф, имотен брокер, блогър, репортер или пътешественик
  • Уникална изненада за всеки, който обича да снима – това е начинът да заснемете още по-креативни и детайлни снимки и то толкова лесно – с натискането на един бутон!