Как да изберете правилният селфи стик?

Съществуват три основни вида пръчки за селфи (селфи стикове):

Този стик може да бъде използван с iPhone или Android. Има бутон на дръжката, чрез който може да се направи снимка.

Тук също има бутон, който може да натиснете, за да бъде направена снимката.

  • Стик без наличието на функция за дистанционно задействане

Някои от тези устройства се продават с Bluetooth дистанционно.

Още съвети при избора на селфи стик

Съветвам ви да не използвате стик за селфи, който не разполага с механизъм за задействане, тъй като трябва да използвате таймера на вашия фотоапарат или дистанционно, за да бъде направена снимка. Лесно може това дистанционно да бъде загубено, а и трудно се използва когато държите стика.

Най-добрият избор в случая са тези с Bluetooth опция, особено ако искате да си направите снимка от още по-далечно разстояние без да държите стика, например като го поставите до някоя стена.

Проблемът е, че може да бъде малко трудно да съчетаете телефона си с Bluetooth устройството, което се оказва доста чест проблем сред потребителите в Amazon. Освен това не бива да забравяте да зареждате батерията на стика, използвайки USB кабел.

Аз бих избрал селфи стик, който има кабел за слушалки, тъй като при него няма проблеми по отношение на съвместимост и зареждане. Зарядът идващ от жака за слушалки, позволява на ползвателя да използва бутона. Въпреки че това решение не е от най-високотехнологичните, е доста ефикасно. А и няма да ви донесе проблеми и да бъдете арестувани в Южна Корея. Освен това тези селфи стикове са по-евтин вариант в сравнение с тези с Bluetooth опция.


СПОДЕЛИ ПУБЛИКАЦИЯТА:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

One thought on “Как да изберете правилният селфи стик?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *